Pas 35

U prodaji je novi broj vašeg najboljeg magazina Pas!

Dragi prijatelji i verni čitaoci, od ovog jutra na svim kioscima širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine možete pronaći novi, 35. broj magazina Pas!

 

Poznati glumac Marko Nikolić, koji već duže od decenije ne govori za štampane medije, sa zadovoljstvom se odazvao našem pozivu da uradimo intervju, tako da ćete u novom broju našeg magazina upoznati njegovog vragolastog mezimca Nidžu i saznati na koje je sve načine ova čupava crna pudla ulepšala život porodici Nikolić.

Marko_Nikolic

U temi broja ovog puta bavili smo se “jesenjim bluzom”, odnosno, jesenjom depresijom i sa stručnjacima razgovarali o tome koliko završetak leta i promena rutine utiču i na kuce. Saznali smo da i oni pate što zbog polaska mališana u školu, što zbog manjka svetla s početkom jeseni kada dani postaju sve kraći.

Saznaćete i koliko je kompleks B vitamina dragocen za zdravlje pasa, koje su to rase najenergičnije u psećem svetu, na koja sve ozbiljna zdravstvena oboljenja može da ukaže kašalj, a u rubrici Geografija upoznajemo vas sa najpoznatijim rasama iz Kine.

Na naslovnoj strani novog broja nalazi se dogo argentino pa vam u profilu predstavljamo ovu prelepu rasu, a na stranicama 35. broja čeka vas još pregršt zanimljivih i važnih informacija i saveta.

Pravac na kioske i nabavite novi broj vašeg omiljenog magazina! 🙂

35

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *