novi broj

Novi broj magazina Mačka je na svim kioscima!

Dragi čitaoci i mačkoljupci, na kioscima je novi broj magazina Mačka, jedinog magazina u Srbiji posvećenog vašem omiljenom kućnom ljubimcu.

 

U novom broju saznajte kako da odaberete savršeno mače, zašto je voda najvažniji deo obroka svake mace, kao i kako da svog mezimca zaštitite od glista. Takođe, veterinari nam daju savete o konjuktivitisu i zdravlju srca, a ukoliko volite mace rase mejn kun uživaćete u novom broju jer vam predstavljamo ove prelepe, velike mačke i odgajivačnicu iz Subotice koja ih već godinama uzgaja s velikim uspehom.

Govorimo i o separacionoj anksioznosti kod maca i kako je pobediti, dajemo dragocene savete kako da sprečite stvaranje “dlakavih kuglica” u stomaku vašeg mezimca i predstavljamo mace čuvare Ermitaža u Sankt Peterburgu. Takođe, saznali smo i koji su to veliki umetnici, pisci i političari obožavali mačke, kao i koje su rase mačaka nastale u Francuskoj.

Naslovna 4

Još pregršt zanimljivih tekstova, informacija i vesti čeka vas na stranicama novog broja i zato pohitajte do prvog kioska i nabavite svoj primerak magazina Mačka. Magazin se prodaje na teritoriji cele Srbije, u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *