sediste

Novo auto-sedište za ljubimce koje je zaludelo planetu

Psi sve češće s nama idu na putovanja (naročito kada se vozimo kolima), i s obzirom na to da je sve više pet friendly kafića, restorana, šoping centara i hotela (u našoj zemlji i u svetu), postalo je sasvim prirodno da su naši mezimci stalno uz nas. Kad idemo na kafu, ručak, u šoping, na izlet, letovanje ili zimovanje…

 

Izvor: FB/Toitert online store

Ipak, mnogo puta naglašavali smo da bi na bezbednost pasa u automobilu trebalo obratiti posebnu pažnju. Baš kao što i mi vezujemo pojas i mališane vozimo u sedištima, tako bi i psi trebalo da imaju korpu ili transporter koja ispunjava sve propise bezbednosti u saobraćaju.

Nedavno se na tržištu pojavilo novo sedište za kuce koje ne samo da je bezbedno, već je i modernog dizajna, a mezimcima pruža preko potrebnu udobnost tokom vožnje. Auto-sedište pod nazivom Toitert pomoću pojasa se pričvršćuje za sedište automobila, ima sigurnosne pojaseve za mezimca koji ni pri naglom kočenju neće ispasti iz sedišta, a ujedno je veoma udobno jer je mekano, i otvoreno – s pregledom od 180 stepeni, tako da kuce mogu da uživaju u svemu što se oko njih dešava.

sediste 2

Takođe, ovo sedište praktično je i za nošenje ljubimca ili kao omiljeno mesto za dremku u kući – 3 u 1!

Zadovoljni vlasnici na internetu i društvenim mrežama uveliko dele svoja iskustva, a njihove fotografije i video snimci pokazuju koliko kuce uživaju. Sve informacije o ovom proizvodu možete dobiti putem sajta toitert.store, a cene sedišta (u zavisnosti od dizajna i materijala od kog su izrađena) kreću se od 69 do 109 evra.

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *