pitbul

Pas spasao ženu od napadača s nožem

Oni su naši heroji! Priča u psu heroju stiže nam iz grada Boldvina u američkoj državi Ajova i još jedanput nam pokazuje koliko je snažan poriv pasa da nas zaštite u nevolji.

 

 

Izvor: Index.hr/ljubimci
Ovo je priča o hrabrom psu zvanom Hero (Junak). Na početku priče nije ni imao ime – bio je pas lutalica koji je hodao ulicama Boldvina. Kao i svi heroji, uskočio je u pomoć baš onda kad je bila najpotrebnija.

Sve je počelo u trenutku kada je ugledao muškarca i ženu koji su se svađali na ulici. Muškarac je izvadio nož i krenuo ka ženi, ali onda se pojavio Junak i odbranio je, iako je video prvi put u životu. Nasilnik je psa nožem ubo čak pet puta, a žena je uspela da pobegne i da se spase.
Prolaznici koji su videli ovu strašnu scenu odmah su psa odveli u veterinarsku ambulantu. Iako je Junak izgubio puno krvi, veterinar je uspeo da ga spase.

Humana Amerikanka Karla Velč iz udruženja za brigu o nezbrinutim pitbulovima odvela ga je u svoj dom u Tenesiju gde se potpuno oporavio, a onda mu je pronašla dom.

Ovaj pas heroj konačno ima porodicu koja ga obožava i koja će ga zauvek voleti, paziti i maziti onako kako zaslužuje. Bravo pas!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *