Blu place

Pas neprekidno plakao kad su ga vlasnici napustili (VIDEO)

Blu je pitbul kojeg su vlasnici ostavili u azilu zbog toga što se sele. Odlučili su da im je previše komplikovano da ga povedu sa sobom u novi dom i bez trunke griže savesti ostavili ga u jednom američkom prihvatilištu.

 

S obzirom na to da je u mnogim američkim azilima praksa eutanazije i dalje veoma česta, naročito onih pasa koji dugo ne mogu da pronađu udomitelje, šanse da će ovaj prelepi pas završiti svoj život u boksu svakim danom su se povećavale. Takođe, psi rase pitbul najbrojniji su u prihvatilištima u SAD i zbog predrasuda prema ovoj pasmini najduže čekaju na dom. Zbog toga se i najveći broj pitbulova eutanazira u azilima.

Zaposleni u prihvatilištu rekli su medijima da nikada nisu videli tužnijeg psa. Bio je toliko neutešan da je ronio prave pravcate suze. Veterinari su istakli da su suze najverovatnije posledica alergijske reakcije, ali svakako – pas je odbijao hranu i bio mnogo tužan jer je znao da je ostavljen.

Blu

Međutim, nekoliko zaposlenih u prihvatilištu odlučilo je da učine sve da ovaj pas ne okonča svoj život i da pokušaju da mu obezbede srećnu budućnost.Njegove fotografije i snimke postavili su na internet i društvene mreže, i na svu sreću, javili su se potencijalni udomitelji. Jedna Amerikanka odlučila je da ga povede svojoj kući i pruži mu sve što zaslužuje.

Blu se potpuno preporodio kada je napustio azil – obožava šetnje, igru, maženje po stomaku, dremanje i – da zuri u ogledala u stanu. Biće potrebno još mnogo vremena dok se u potpunosti ne poravi od traume i prilagodi se novom životu, ali najvažnije je to što konačno ima pravi dom i vlasnicu koja ga nikada neće napustiti.

Blu

Pogledajte kako je plakao ovaj predivan pas kad je shvatio da su ga vlasnici zauvek napustili:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *