pitbul

Rekli su da je agresivan, a on je najnežniji pas (VIDEO)

Pitbul Brus mesece je proveo u jednom američkom prihvatilištu. Niko od potencijalnih udomitelja nije želeo da ga odvede kući, jer su im zaposleni u azilu govorili da je agresivan prema drugim psima. Sve dok jednog dana u azil nije ušetao mladić koji je u njegovim očima video ono što on zapravo jeste – maza i najbolji prijatelj.

 

Video: The Dodo 

Čim je Brusa odveo u šetnju video je da ovaj prelepi pas uopšte ne haje za druge pse, da samo želi da se igra i mazi. Zato ga je i udomio i odveo u svoj dom u kojem već žive još dva pitbula s kojima se Brus odlično slaže. Čak i više od toga. Oni mu se bukvalno penju na glavu, maleni štenac ga stalno gnjavi i gricka, ali Brus u tome uživa.

Takođe, više od svega voli vožnje kolima sa svojim vlasnikom, obožava decu i veoma je strpljiv sa štencima iz komšiluka. Ni traga agresiji! Imao je sreću da ovaj divan čovek ne poveruje potpuno pogrešnoj proceni njegove ličnosti. I zato uvek verujte samo svojim očima i srcu, jer u svakom psu čuči pravi dragulj i najbolji prijatelj.

Brus je jedino uplašen kada napolju grmi, ali se onda umota u svoje ćebence i strahovi nestaju. Pogledajte dirljivu priču ovog prelepog psa.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *