Eklips

Ova kuja svakog dana sama autobusom ide u park

Za rubriku – Verovali ili ne! 🙂 Ovaj prelepa i složićete se – prepametna kujica po imenu Eklips svakog dana uđe u gradski prevoz sama i odveze se do svog omiljenog parka, a kasnije, kad mu obaveze dozvole, pridruži joj se i njen vlasnik.

 

 

Izvor: Index.hr/ljubimac

Eklips sa svojim vlasnikom živi u Sijetlu. Žitelji ovog velikog američkog grada svakodnevno je mogu videti kako uđe u autobus, sedne (ili legne) na sedište “kao i svi normalni ljudi”, a potom na stanici izađe i ušeta u park gde uživa s drugim psima.

5

Sve je počelo kad je ova mešanka labradora čekala autobus na stanici sa svojim vlasnikom Džefom Jangom, ali kako mu je trebalo previše vremena da “završi” cigaretu, Eklips je ušla u prevoz i bez njega otišla u park.  Od tog dana vlasnik zna da kujica ume sama da ode do svog omiljenog mesta u gradu, pa joj se on pridruži kad može.

Ostali putnici često je zbunjeno gledaju i ne znaju šta se događa, ali ipak ih svaki put nasmeje ova simpatična scena iz autobusa. Eklips je praktično postala maskota gradskog saobraćajnog preduzeća u Sijetlu 🙂

Bravo pas, pametan pas!

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *