Novi broj

U prodaji je novi broj magazina Mačka!

Pravac na kioske po novi broj vašeg omiljenog magazina 🙂

 

Sa naslovne strane posmatra vas bengalska mačka, ili kako smo je mi nazvali – otmena divljakuša. Iako deluje kao da joj je mesto u divljini, ova maca zapravo je jedna od omiljenih kućnih ljubimica širom sveta, umiljata, maca koja se odlično slaže s mališanima.

Poznata voditeljka Marina Kotevski Mandić upoznala nas je sa svojom macom Belim magom i otkrila nam da joj u život unosi radost, i da je beskrajno srećna što će njen sinčić Lazar odrastati uz ovu prelepu i nežnu mačku.

U novom broju saznajte i: koje su sve prednosti laparoskopske sterilizacije – intervencije bez reza i bola, pročitajte savete o ishrani za sve uzraste mačaka, saznajte koje rase mačaka potiču iz Rusije, a možete proveriti i da li svom mezimcu stvarate stres. Takođe, u novom broju imamo i zanimljiv kviz u kojemm možete proveriti kakav je vaš ljubimac, zatim zanimljivo istraživanje o tome da li će u bliskoj budućnosti službene mačke biti borci protiv terorizma zahvaljujući svojim razvijenim čulima, kao i kako mace seniore zaštiti od bolesti štitaste žlezde.

Sve to i još mnogo vesti, informacija, i zanimljivih tekstova čeka vas na stranicama 3. broja magazina Mačka 🙂 Uživajte u čitanju i javite nam svoje utiske putem fejsbuk stranice Mačka magazin.
1 koemntar za “U prodaji je novi broj magazina Mačka!

  1. Vladimir Cindrić

    Postoji li mogućnost kupovine ili dostave za Hrvatsku?
    Zainteresiran sam i za prethodna izdanja.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *