1440x820px_N

Četvrti Dog fest u Delta City-ju

Beogradski Sajam hrane, opreme i kozmetike za kućne ljubimce održaće se sutra, 11. juna u atrijumu šoping mola Delta City, u periodu od  od 12 do 20 časova.

 

Redakcija magazina Pas i Delta City pozivaju vas da posetite Četvrti Dog fest – beogradski Sajam hrane, opreme i kozmetike za kućne ljubimce. Delta City je prvi tržni centar u Srbiji koji je dozvolio unošenje i uvođenje pasa, a magazin Pas ovu manifestaciju s velikim uspehom organizuje već četvrtu godinu zaredom. Na štandovima izlagača pronaći ćete sve što vam je potrebno za vašeg kućnog ljubimca: hranu, opremu, igračke, suplemente, kozmetiku, garderobu…

I ne samo to, kako bi svi posetioci i njihovi psi uživali, pripremili smo celodnevni zabavni i interaktivni program: Druženje s poznatima i nezbrinutim psima i mačkama udruženja ARC koje ćete sutra moći da udomite, moći ćete da porazgovarate sa poznatima o njihovim ljubimcima, organizovaćemo i Dečji kviz znanja o psima, uživaćemo u agility prezentaciji sportskih pasa koji će nam pokazati razne trikove, izboru za najšarmantnijeg i najposlušnijeg psa, takmičenju Šiz friz, kao i u Trci do klope. Pobednici će dobiti vredne nagrade koje će obezbediti sponzori.

Posetioci će moći da ostave donacije  (novac, hrana, ogrlice, preparati protiv buva i krpelja…) za nezbrinute pse u azilima.

Prijavite se za takmičenja pisanjem u inbox na našoj fejsbuk stranici Pas-Vaš najbolji magazin, ili lično na samom događaju, 15 minuta pre takmičenja na štandu magazina Pas.

Dođite sa svojim psima, da uživamo zajedno! 

 

 

SATNICA

12.00 Otvaranje manifestacije

13.00  Druženje s poznatima koji će promovisati udomljavanje nezbrinutih pasa i mačaka udruženja ARC

13.30 Razgovor sa poznatima o njihovim ljubimcima

14.00 Dečji kviz znanja o psima

14.30 Takmičenje Šiz friz

15.30 Agility prezentacija sportskih pasa

16.30 Izbor za najposlušnijeg psa

17.30 Trka do klope

18.30 Izbor za najšarmantnijeg psa
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *