Banka hrane

Banka hrane za napuštene životinje

Ako volite životinje, a nemate vremena da im se posvetite; ne želite da budu gladni, a ne znate gde su im skrovišta – ne brinite! Volonteri terenci Banke hrane imaju vremena i volje da brinu o uličnim životinjama, znaju gde se nalaze i nije im teško da šetaju gradom i da ih hrane.

 

  • S obzirom na to da u svakom kraju grada ima po nekoliko aktivista, neće nam biti teško da se organizujemo, a vaše je samo da obezbedite hranu po izboru i pozovete 063/244-479 i neko od volontera će doći da je preuzme i odmah razdeli najugroženijima. A ako vam je teško da nosite hranu iz pet šopa do kuće – i za to imamo rešenje! U najbližem pet šopu izaberite nešto u okviru vaših mogućnosti i ostavite nam paketić tamo, a mi ćemo ga preuzeti. Granule, konzerve ili sirova hrana, sve će poslužiti! – kažu u Banci hrane za životinje.

Sva hrana koja se prikupi, ravnomerno se distribuira najugroženijima, a putem fejsbuk stranice ARC – Banka hrane za napuštene životinje možete pratiti kada, kome i koliko.

Takođe, odnedavno je donacije za Banku hrane moguće donositi i u opštinu Stari grad (u Kontakt centar), a u subotu u okviru Dog festa u organizaciji magazina Pas (10. jun od 12 do 20 časova) svoje donacije možete doneti i na štand Udruženja za zaštitu prava životinja Animal rescue center (ARC) na platou ispred šoping centra Delta city.

ARC

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *