1440x820px

Četvrti Dog fest u šoping centru Delta City

Beogradski Sajam hrane, opreme i kozmetike za kućne ljubimce održaće se 10. juna u atrijumu šoping mola Delta City, u periodu od  od 12 do 20 časova.

 

Redakcija magazina Pas i Delta City pozivaju vas da posetite Četvrti Dog fest – beogradski Sajam hrane, opreme i kozmetike za kućne ljubimce. Delta City je prvi tržni centar u Srbiji koji je dozvolio unošenje i uvođenje pasa, a magazin Pas ovu manifestaciju s velikim uspehom organizuje već četvrtu godinu zaredom. Na štandovima izlagača pronaći ćete sve što vam je potrebno za vašeg kućnog ljubimca: hranu, opremu, igračke, suplemente, kozmetiku, garderobu…

I ne samo to, kako bi svi posetioci i njihovi psi uživali, pripremili smo celodnevni zabavni i interaktivni program: Reviju pasa iz prihvatilišta JKP “Veterina Beograd” koje će prošetati poznate ličnosti (voditelji, novinari, glumci, pevači), moći ćete da porazgovarate sa poznatima o njihovim ljubimcima, organizovaćemo i Dečji kviz znanja o psima, uživaćemo u agility prezentaciji sportskih pasa, izboru za najšarmantnijeg i najposlušnijeg psa, takmičenju Šiz friz, kao i u Trci do klope. Pobednici će dobiti vredne nagrade koje će obezbediti sponzori.

Kao i do sada, i Četvrti Dog fest imaće humanitarni karakter, pa će posetioci u atrijumu moći da udome pse iz gradskih prihvatilišta, kao i da ostave donacije  (novac, hrana, ogrlice, preparati protiv buva i krpelja…) za nezbrinute pse u azilima. Jedan štand biće ustupljen organizacijama za zaštitu životinja koje će takođe udomljavati napuštene pse.

Prijavite se za takmičenja pisanjem u inbox na našoj fejsbuk stranici Pas-Vaš najbolji magazin, ili lično na samom događaju, 15 minuta pre takmičenja na štandu magazina Pas.

Dođite sa svojim psima, da uživamo zajedno! 

 

 

SATNICA

12.00 Otvaranje manifestacije

13.00  Revija nezbrinutih pasa – poznati šetaju pse iz prihvatilišta JKP “Veterina Beograd” u cilju promocije udomljavanja nezbrinutih životinja

13.30 Razgovor sa poznatima o njihovim ljubimcima

14.00 Dečji kviz znanja o psima

14.30 Takmičenje Šiz friz

15.30 Agility prezentacija sportskih pasa

16.30 Izbor za najposlušnijeg psa

17.30 Trka do klope

18.30 Izbor za najšarmantnijeg psa
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *