maca i krevetic

Dirljivo: Udomljena maca spava u krevetiću

Ova prelepa mačka nažalost nije imala tako lep život, sve donedavno, kada je udomila jedna humana američka porodica. Maca Sofi (kako su je nazvali) spašena je iz doma jedne hordašice iz Bostona koja je u svojoj kući držala desetine životinja, u prljavštini i nehumanim uslovima – životinje su bile u kavezima naslaganim jedan na drugi.

 

Izvor: The Dodo

Uprkos teškom životu, kad je udomljena bila je mazna i prijateljski nastrojena, želela je samo da bude u blizini članova svoje nove porodice. Međutim, kada bi uveče odlazili da spavaju, Sofi bi se penjala na komodu u spavaćoj sobi, jer je tako bila bezbedna i uvek je svoje vlasnike imala na vidiku.

Vlasnici su pokušali da je naviknu da spava s njima u krevetu, jer bi se tako osećala još sigurnije, ali Sofi jednostavno to nije želela. Komoda je bio njeno mesto za spavanje.  Zato su njeni vlasnici rešili da raščiste komodu i tu joj naprave udobno mesto za odmor. Tako je Sofi dobila pravi pravcati krevetac koji je stajao na vrhu komode, i svake večeri kada bi njeni vlasnici odlazili na spavanje, u svoj krevetac bi se ušuškala i ona. Kao dete, sa sve ćebencetom, jastukom i igračkama 🙂

  • Svake noći, oko tri izjutra, ustane samo kako bi nešto čalabrcnula, a potom se vraća u svoj krevetac. Obožava ga – rekli su njeni vlasnici.

Sofi ima mnogo obožavalaca širom sveta jer joj je njena mama otvorila i instagram nalog na koji svakodnevno kači fotografije svoje preslatke mezimice. Inače, Sofi obožava da boravi u dvorištu porodične kuće, a ima i najboljeg drugara – Skotija. On je posećuje svakog dana i uživaju u igri.

Ova maca konačno ima život kakav oduvek zaslužuje 🙂

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *