Prvi foto-konkurs za decu i mlade „Moj ljubimac”

Dečji kulturni centar Beograd, u saradnji sa Pet centrom i JKP “Veterina Beograd” raspisao je prvi foto-konkurs za decu i mlade pod nazivom „Moj ljubimac”. Konkurs je otvoren do 5. juna, a svi zainteresovani fotografije mogu slati na mejl mojljubimac.dkcb@gmail.com.

 

 

Dodela nagrada, diploma i otvaranje izložbe je u subotu (10. juna) u 11 časova u Dečjem kulturnom centru Beograd (Takovska 8) kada će i JKP “Veterina Beograd” organizovati udomljavanje napuštenih pasa iz gradskog azila.

Fotografije treba slati kao jedan prilog mejla (attachment) sa sledećim podacima: ime i prezime učesnika, kućna adresa, škola i razred koji pohađa, broj mobilnog telefona i mejl na koji treba poslati rezultate konkursa. Svaka fotografija ne sme biti manja od 3 MB.

Predviđene su tri takmičarske kategorije: deca od prvog do četvrtog, petog do osmog razreda i srednjoškolci. Svaka kategorija podrazumeva po tri nagrade za najbolju fotografiju (prva, druga i treća).

Osim nagrada za najbolju fotografiju biće dodeljene pohvale za fotografije: najčupaviji ljubimac, najsmešniji, najveseliji, najružniji, najtužniji, najbolji drug, najmanji, najveći, najsrećniji, najgladniji, najzaljubljeniji par, najbolja mama, nastariji, ljubimac s najvećim ušima, ljubimac s najvećim brkovima, s najdužim repom, s najkraćim repom, s najlepšim očima i s najlepšim osmehom.

Svi učesnici i posetioci imaće prilike da dobiju besplatne veterinarske savete, a nagrađene fotografije biće izložene na sajtu i u Galeriji Dečjeg kulturnog centra Beograd.

moj-ljubimac

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *