pas i povredjeni vlasnik2

Pas ležao preko povređenog vlasnika sve do dolaska lekara

Malo šta može da se uporedi s ljubavlju i privrženošću koju psi osćaju prema svojim vlasnicima. Ova priča to itekako potvrđuje, a zbog dirljivog gesta kuce Tonija, sigurno će vam zasuziti oči.

 

Izvor: The Dodo

Tonijev vlasnik, Argentinac Hesus Hueće pre nekoliko dana popeo se na visoko drvo ispred svoje kuće kako bi skratio grane. Međutim, okliznuo se i pao s drveta pravo na beton pri čemu je izgubio svest. Prilikom pada i udara zadobio je težu povredu vrata i kad je došao svesti nije mogao da se pomeri.

Komšije su pozvale hitnu pomoć i kada su bolničari došli, zateklisu dirljiv prizor. Pas Toni je ležao preko svog vlasnika sve vreme. Čak i kad su bolničari Hesusu stavljali kragnu oko vrata i pregledali ga, Toni ga je čvrsto grlio šapama i nije hteo da se pomeri. Bio je uplašen i nije skidao pogled s lica svog vlasnika.

pas i povredjeni vlasnik

Srećom, Hesusove povrede nisu bile teške, ali su ga bolničari svakako ambulantnim kolima prevezli do bolnice na ispitivanje. Toni je uporno pokušavao da uđe u ambulantna kola, nije želeo da Hesus ode bez njega. Srećom, nakon nekoliko sati, Hesus se vratio kući i Toni je bio presrećan.

Ova dirljiva priča brzo se proširila svetskim medijima, pa je Hesus bio u prilici da da i nekoliko izjava novinarima, a u jednoj od njih objasnio je toliku privrženost svog mezimca:

  • Jednog dana šetao sam ulicom i ugledao preslatkog uličnog psa. Rešio sam da ga povedem kući i da od tog trenutka on bude moj mezimac. Dobio je ime Toni, i zavoleo sam ga beskrajno, kao i on mene. Svakog dana kao da mi zahvaljuje što sam mu pružio dom i ljubav, uvek je razdragan i srećan, i nikada se ne odvaja od mene. Prati me u stopu. Za mene on nije pas, već moj sin – rekao je Hesus.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *