stenci

Arizona: Pronašao štence nasred puta u nedođiji

Mladić koji je krenuo na proputovanje kroz nekoliko američkih država poznatih po neverovatnim lepotama prirode, ali često i surovim uslovima (pustinje, visoke i nepristupačne planine), jednog dana nasred puta spazio je dva crna šteneta.

 

Izvor: The Dodo

Uopšte mu nije bilo jasno otkud oni u ovako divljem i pustom delu Arizone, ali nije se dvoumio ni trenutka i znao je da mora da ih spasi. Izašao je iz kola i uzeo štence koji su trčkarali sredinom puta, i samo su čudom izbegli da ih ne udari neki od automobila. Srećom, saobraćaj u vreloj pustinji nije gust, i ovim putem ne prolazi mnogo kola.

Dva preslatka čupava štenca odveo je u prvu veterinarsku ambulantu koja mu se našla na putu, gde ih je pregledao veterinar i dao im vakcine. Mladić je auto napunio hranom i obezbedio im svežu vodu, i tako su ova dva mališana krenuli na svoje prvo putešestvije sa svojim novim vlasnikom.

Obišli su tri države, peli se na visoke planine i spavali u udobnim krevetima u hotelima u kojima je mladić noćio tokom svog puta. Naravno, rešio je da ih obojicu udomi jer kako kaže nikad ništa slađe nije video, a i njihov susret očigledno je bio sudbinski.

Bravo za ovog humanog mladića! Pogledajte kako je izgledao njihov susret i avanture koje su zajedno prošli:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *