maca Sanel

Satima tražili macu, a ona dremala u kutiji s maramicama

Ova nestašna maca po imenu Šanel ima oko dva meseca i obožava avanture! Kad ostane sama u sobi odmah krene u istraživanje okoline, a često nađe i “sigurna mesta” na kojima voli da se sakrije i drema.

 

Izvor: Index.hr/ljubimci

Baš zbog te njene navike, nedavno su njeni vlasnici umalo doživeli infarkt, kada satima nisu uspeli da je pronađu u kući. Naime, Šanel je jednog dana zaspala u kutiji s maramicama, a njena vlasnica se uspaničila jer nije mogla nigde da je pronađe. Tražila ju je satima na svim mogućim mestima – ispod kauča, iza televizora i frižidera, ispod ostalog nameštaja, ali činilo se kao da je maca nestala bez traga.

Uskoro je počela da je traži cela porodica, a konačno su je pronašli kad je deka vlasnice u kuhinji krenuo da uzme maramicu iz kutije. Tada je shvatio da je maca sve vreme spavala u njoj 🙂

Inače, Šanel je imala dve nedelje kada je sklonjena s ulice i smeštena u prihvatilište za nezbrinute životinje. Zaposleni su pokušali da joj pronađu vlasnike, ali niko se nije javljao na oglas.

Konačno, kada su na svojoj fejsbuk stranici objavili da će macu uspavati ako ne nađu novog vlasnika, javila se Britni Dajen,  volonterka koja je spasila već mnogo životinja i sada ova nestašna maca uživa 🙂
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *