Adam Sendler

Adam Sendler: Želeo je da mu pas bude kum

Glumac najpoznatiji je po komedijama, od kojih neke verovatno i sam želi da zaboravi. Ali njegovo ime isto trako ubraja se među istinske ljubitelje engleskog buldoga.

 

Poslednjih godina društvo mu pravi Macobol. Ova „Knedla“ putuje sa njim privatnim avionom, šeta se Malibuom i uživa u  slavi svog gazde. U julu prošle godine Sendler je kupio belo štene iste rase, kako Macobol ne bi bio usamljen.

Ipak, oba ova buldoga žive u senci prvenca Mitbola, sigurno jednog od najpoznatijih holivudskih kućnih ljubimaca. „Ćufta“ je imao svoje mesto čak i na sajtu svog vlasnika, a na mreži je bilo na desetine snimaka u kojima je baš on u glavnoj ulozi. Adam Sendler nije krio koliko je bio vezan za svog buldoga, pa je hteo i da mu dodeli ulogu kuma na svom venčanju.

Mitbol je ipak „samo“ dobio zadatak da nosi prstenje, a za tu priliku sašiven mu je i odgovarajući smoking. Kada je preminuo, Sendler je priredio ceremoniju kojoj je prisustvovalo stotinak ljudi, a napravljena je i torta sa likom neprežaljenog „Ćuftice“.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *