gospodin Bigls

Urnebesan oglas: Udomljava se “Satanin sin”

Gospodin Bigls je crni mačor starosti dve godine koji u Melburnu traži novi dom. I ne bi to bilo ništa čudno da agencija za udomljavanje životinja “Mačke Melburna” nije na svoj portal okačila urnebesan oglas za njegovo udomljavanje pod naslovom “Traži se dom za gospodina Biglsa, apsolutnog kučkinog sina među mačkama”.

 

Izvor: Huffington post

Agencija u daljem tekstu objašnjava da je ovaj mačor prava noćna mora, “oličenje terora, despot i diktator”. Ovaj mačak svog budućeg vlasnika, kako stoji u tekstu, obasipaće napadima besa, jasno će mu staviti do znanja kad nije srećan (a to je uglavnom uvek), jer je malo šta u skladu s njegovim visokim standardima. Maziće se samo i isključivo kada on to želi, i sedeti u krilu samo kad se njemu ćefne. Ukoliko bude drugačije, jasno, ugrišće vas ili ogrebati.

  • Oglas smo sastavili u ovakvom, šaljivom tonu, kako bismo gospodinu Biglsu (poznatijem i kao Lord Biglsvort) zaista pronašli najboljeg vlasnika, onog koji će ceniti tu njegovu beskrajno simpatičnu mrzovolju i čvrst karakter. Iako smo ga opisali kao pravog Sataninog sina, naravno da ovaj prelepi mačor ima svoju nežnu stranu i da će biti savršen mezimac. Obožava da spava na krevetu, kraj nogu osobe koja mu je draga. Pomalo i hrče, ali i to ga čini beskrajno šarmantnim. Uživa i da bude napolju, da nadgleda šta se to dešava, a pokazao se i kao izvrstan nadzornik pilića i baštenskih radova – objasnila je Đina Baret, osnivač agencije “Mačke Melburna”.

Baretova je trenutna hraniteljka ovog namrštenog mačka i nada se da će ovaj zanimljivi oglas privući budućeg vlasnika.

  • Molimo sve Satanine podanike da se jave i pruže dom ovom diktatoru – šaljivo je zaključila Baretova.

Nadamo se da će uskoro gospodin Bigls pronaći dom i vlasnike koji će ga obožavati.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *