Fred

Vlasnici hteli da ga uspavaju zbog selidbe, ali Fred je danas najsrećniji

Zašto bi iko ko je u svom domu 13 godina gajio mezimca, jednog dana odlučio da ga uspava? Sigurni smo da se milioni ljudi širom sveta pitaju isto, ali vlasnici mačka Freda smatrali su da je to nabolje rešenje. Zašto? Zato što se sele u Kanadu i svog ljubimca ne mogu da povedu sa sobom.

 

Izvor: The Dodo

Takođe, smatrali su i da se naživeo i da je eutanazija najbolje rešenje. Nisu ni pomislili da mu pronađu novi dom. Srećom, veterinari nisu bili takvog stava, odbili su da uspavaju ovog prelepog mačka i odlučili da mu pronađu novi dom. Najbolji na svetu.

Usvojila ga je jedna Amerikanka koja ga toliko obožava da mu je ove godine priredila i rođendansku zabavu! Fred je nedavno napunio 14 godina. Ovaj preslatki mačor koji najviše na svetu voli da jede, spava i da se mazi, a ima čak i svoj instagram nalog 🙂

Njegova vlasnica svakog dana proslavlja to što je Fred ušetao u njen život i tvrdi da nije samo ona pomogla njemu, već i da je on njen život učinio lepšim i radosnijim.

 

 

 
1 koemntar za “Vlasnici hteli da ga uspavaju zbog selidbe, ali Fred je danas najsrećniji

  1. Sinisa

    Njih treba uspavat.. Nazivio se, kazu. Eto moj ima 25god a ko da ima godinu il dvije. Ima sve zube, cuje, vidi, vrlo aktivan macak..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *