novi broj

Novi broj magazina Pas je na svim kioscima!

Širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, na trafikama vas čeka novi broj vašeg najboljeg magazina Pas! 🙂

Svakom čitaocu poklon: ukusan i zdrav Pedigree obrok s ćuretinom!

 

S naslovne strane značajno vas gleda ruski španijel, neprikosnoveni lovac na ptice i sve omiljeniji mezimac širom sveta. Saznajte sve o ovoj prelepoj pasmini nastaloj ukrštanjem engleskih vrsta španijela.

Vrata svog doma otvorio nam je poznati pisac Vladimir Arsenijević i upoznao nas sa svojom mezimicom Lorom, ženkom sibirskog haskija. Kako nam je rekao, u život mu je unela mnogo radosti i često s drugim vlasnicima pasa u parkiću razgovara o tome kako su psi bolji ljudi od nas.

Psi znaju kad nismo fer – proverili smo ovu tezu s domaćim i svetskim naučnicima i dali korisne savete kako da uvek budete pravedni prema svojim mezimcima 🙂

U novom broju magazina Pas pročitajte još: Koje rase su najveće spavalice među psima, kako da psa zaštitite od alergija, buva i krpelja, koje voće i povrće je blagotvorno za zdravlje pasa, kao i kako da prepoznate, sprečite i lečite separacionu anksioznost (strah od odvajanja) kod pasa.

U ovom broju predstavili smo vam i pasmine iz Irske, posetili smo prihvatilište za nezbrinute pse u Rakovici i predstavili pseći supernjuh!

Pohitajte do prvog kioska i potražite novi broj vašeg omiljenog magazina! 🙂 

Pas 33
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *