Nikolas Kejdz

Nikolas Kejdž: Mačor Luis je bio moj brat

Ovim rečima svog nekadašnjeg ljubimca, mačora Luisa, opisao je jedan od najomiljenijih glumaca na svetu. Njegovog mezimca možemo videti na brojnim glumčevim fotografijama iz mladosti, a pre nekoliko godina Kejdž se pred kamerama prisetio i jedne njihove zajedničke avanture.

 

 

 

Poznati glumac je u mladosti često koristio narkotike, pa je u svom frižideru uvek imao zalihu halucinogenih pečurki. Nevolja je što je Luis obožavao da „provaljuje“ u frižider, pa je jednom prilikom iz kese smazao i nekoliko ovih „čarobnih“ gljiva.

  • Kad sam shvatio šta je Luis pojeo, isprva sam se uspaničio, ali onda sam rekao sebi: „Šta da se radi, on je možda i najbolje društvo.“ Sećam se da sam ležao na krevetu i da je Luis ležao pored mene. Satima smo zurili jedan u drugog, nismo se pomerili, ali mogao bih da se zakunem da mi je rekao „zdravo“. Na sreću, nakon nekoliko sati obojica smo se pribrali – ispričao je Kejdž ovu anegdotu poznatom voditelju Dejvidu Letermanu.

Naglasio je i da je danas veliki protivnik droga i da se kaje zbog stvari koje je činio u mladosti. U ovom intervjuu istakao je i da je prema Luisu osećao veliku ljubav, da može da se zakune da su bili bliski kao braća. Tako ga je zapravo i posmatrao.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *