Eva Longoria (2)

Eva Longorija: Žene su poput mačaka

Postoji odličan razlog zašto je baš ova glumica, jedna od najvećih holivudskih lepotica, zaštitno lice popularnog brenda mačje hrane Sheba. I ne, njena lepota nije bila kriterijum.

 

 

Eva je, naime, veliki ljubitelj maca, i tokom života imala ih je kao kućne ljubimce.

  • Obožavam mačke i oduvek sam se s njima identifikovala. Mačke su veoma graciozne, nezavisne i razigrane, baš poput žena – rekla je glumica za magazin People.

Svoje učešće u promociji poznatog brenda objasnila je strašću, odnosno ljubavlju i pažnjom koju vlasnici imaju prema svojim mezimcima, i trudu da im svakog trenutka ugode. S tim se lako identifikovala, jer je i ona svoju mačku volela najviše na svetu.

Zbog obaveza danas ne može da brine o ljubimcu, ali odmalena je imala mačku Sindi zbog čije smrti i danas pati.

  • Odrasla sam s nekoliko mačaka, ali jednu sam volela više od svih, moju Sindi. Ona je zaista bila ravnopravni član naše porodice, obožavali smo je. Kunem vam se da je živela više od 20 godina, jer me je ispratila i na koledž. Na svakoj slici iz detinsjtva, moja sestra i ja smo s njom. Toliko sam je volela da, kad je uginula, mama nije smela da mi javi, već je slagala da je Sindi pobegla od kuće. Tek mi je pre nekoliko godina priznala šta se zapravo desilo – ispričala je Longorija američkim medijima.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *