udomljavanje

Udomljavanje na Tašmajdanu: Oni čekaju na nas!

U subotu (13. maja) od 12 do 14 časova nastavljaju se prolećne akcije usvajanja napuštenih pasa u Parku Tašmajadan (u blizini fontane). Dođite i udomite svog mezimca!

 

11 kuca, među njima i četiri štenca, iz gradskih prihvatilišta čekaće na svoj novi dom i novog vlasnika. Tom prilikom veterinari JKP “Veterina Beograd” će davati i besplatne savete svim zainteresovanim vlasnicima kućnih ljubimaca, a sponzor Purina Nestle će svakom usvojiocu pokloniti hranu za pse.

Ovim događajem JKP „Veterina Beograd“ nastavlja prolećne akcije usvajanja napuštenih pasa, koje će biti organizovane u Parku Tašmajdan tokom maja i juna meseca.

Svi zainteresovani građani koji bi želeli da usvoje neku od napuštenih kuca moći će više da se informišu i da vide fotografije pasa za usvajanje na zvaničnom sajtu Veterine Beograd www.veterinabeograd.rs.

Čekaju nas štenci stari svega dva i po meseca, jedan mužjak sibirskog haskija star godinu i po dana, kao i prelepi mešanci i mešanke starosti od godinu do tri godine. Oni računaju na nas, ne dajte da ih izneverimo!

crnka haski , muzjak zenka, treca fotka
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *