Cetvrti Dog fest

Četvrti Dog fest 10. juna u šoping centru Delta City!

Četvrti Sajam hrane, opreme i kozmetike za pse i druge kućne ljubimce Dog fest u organizaciji magazina Pas, održaće se i ove godine u atrijumu šoping centra Delta City u subotu 10. juna, u periodu od 10 do 20 časova

 

 

Foto: Teodora Ćirić

Dog fest je postala tradicionalna manifestacija koja svake godine okuplja sve veći broj ljubitelja pasa i sve više ljubimaca – naših najboljih prijatelja.

I ove godine, kao što ste navikli, na štandovima naših cenjenih izlagača moći ćete da se raspitate o svemu što vas zanima kad je reč o ishrani, nezi i zdravlju kućnih ljubimaca, a tokom celog dana veterinari će davati besplatne savete.

Za vas smo pripremili i bogat zabavni program – takmičenja pasa u najrazličitijim, zabavnim kategorijama kao što su izbor za najšarmantnijeg i najposlušnijeg psa, Trka do klope, zatim  kvizove za najmlađe, a na platou ispred šoping centra posetioci će uživati u prezentaciji sportskih pasa koji će pokazati svoje umeće u agilitiju.

Centralni događaj, kao i svake godine, biće humanitarna Revija nezbrinutih pasa, gde će brojne poznate ličnosti – pevači, glumci, novinari i voditelji crvenim tepihom prošetati nezbrinute pse iz azila i promovisati udomljavanje.

I četvrti Dog fest će imati humanitarni karakter, pa će se u atrijumu prikupljati donacije za nezbrinute pse u azilima i prihvatilištima. Donacije mogu da budu u obliku novca, hrane, orglica, preparata protiv buva i krpelja i drugih prozivoda namenjenih održavanju pasa.

Jedan štand biće ustupljen organizacijama za zaštitu životinja koje će udomljavati nezbrinute pse, pa će Dog fest samim tim biti sjajna prilika da pronađete i upoznate svog novog ljubimca.

Satnica

12.00   Otvaranje sajma

12.30   Revija nezbrinutih pasa – poznati šetaju pse iz azila u cilju promocije udomljavanja napuštenih životinja

13.00   Razgovor sa poznatima o njihovim ljubimcima

14.00   Dečji kviz znanja o psima

15.00 – 16.00 Besplatni saveti veterinara

15.30   Agiliti prezentacija

16.30   Izbor za najposlušnijeg psa

17.30   Trka do klope

18.30   Izbor za najšarmantnijeg psa

 

Vidimo se u subotu, 10. juna!

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *