beba i pas

Ljubav: Beba “izlečila” preplašenog psa

Da ljubav čini čuda, to već znamo. A najveća čuda može učiniti ljubav mališana prema njihovim psima. Zahvaljujući ovom malenom dečaku, jedan pas prestao je da se plaši i konačno počeo da se oseća prijatno u svojoj koži i svom domu.

 

Video: The Dodo

Maleni italijanski hrt patio je od teškog oblika anksioznosti i neprekidno se tresao. Trebalo je da prođe više od tri godine kako bi prvi put zalajao, mada ni danas to ne čini često. Kuca Vizi bila je smeštena u prihvatilište, jer njeni prvobitni vlasnici nisu mogli da se izbore sa tim što je ovaj pas previše plašljiv i stidljiv.

Od tog trenutka, Vizi je postao još plašljiviji. Srećom, mladi bračni par zaljubio se u njega čim ga je ugledao, poveli su ga kući i svakog dana se trudili da se Vizi opusti i prestane da se plaši. Međutim, tek kada su njegovi vlasnici dobili bebu, stvari su počele da se popravljaju.

Pročitajte još: 5 najplašljivijih rasa pasa

Iako u početku Vizi nije smeo da priđe bebi, i posmatrao ga je samo iz daleka, vremenom je maleni dečak počeo da ga mazi i da provodi vreme s njim. Tako se i ovaj prelepi pas opustio i stekao svog najboljeg prijatelja. Danas su oni razigrani duo,  Vizi se više ne plaši, već radosno maše repom, skače po kući i uživa u igri, maženju i druženju.

Pogledajte ovaj prelepi video i upoznajte ovu divnu porodicu:

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *