Tesa 2

Pas ostavljen s ceduljicom na vratu

Ovo je Tesa, kujica koja je pronađena sama, u polju, tužna s ceduljicom na vratu. Pripadala je starijoj ženi koja se odselila u Kanadu, a nju nije povela jer se bojala da zbog starosti neće preživeti let avionom.

 

 

 

 

Izvor: Index.hr/ljubimci

Međutim, ova gospođa nije kriva, jer je verovala da je kuju ostavila u sigurnim rukama. Naime, pitala je svog komšiju s kojim se družila devet godina da li želi da uzme Tesu i da se brine o njoj.  On je rekao kako je oduvek to želeo, da će se brinuti o njoj i pružiti joj divan život. Međutim, nedugo nakon toga, psa je izbacio na ulicu i na njenom vratu ostavio ceduljicu na kojoj je pisalo:

  • Kujica Tesa stara je 12 godina. Ona nije moj pas, već je njena vlasnica moja komšinica koja se odselila u Kanadu. Pitala me je želim li Tesu i ja sam pristao, međutim, znao sam da je neću zadržati. Tesa voli da pije kafu i mleko razređeno vodom. Njen prvi obrok je oko 11.30 izjutra. Moja komšinica je sada u Kanada i bila je srećna što će Tesa ostati u dobrim rukama. Izvinjavam se zbog svega, ali meni ne treba pas – pisalo je.

Srećom, Tesu je ugledala slučajna prolaznica i na fejsbuku objavila njene fotografije i sliku pisma, i objavu je video sin Tesine vlasnice. On je u komentarima dao do znanja da je njihov komšija rekao da želi Tesu i da njegova mama nije kriva za sve što joj se dogodilo. Ovaj predivni pas trenutno je u prihvatilištu za napuštene životinje i čeka novi dom. Nadamo se da će pronaći vlasnike koji je nikada neće napustiti i koji će je voleti.

Tesa
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *