Badi

Dirljivo: Devojčica i pas ponovo zajedno

Kada je mama petogodišnje Medison objavila na fejsbuku potresan video u kom devojčica drži sliku svog psa Badija, plače i moli ljude da ga vrate kući ako ga ugledaju, nije ni slutila da će u roku od svega nekoliko dana ovaj snimak pogledati čak 11 miliona ljudi! Na sreću, videla ga je i žena koja je pronašla Badija i čuvala ga u svom domu dok je tražila njegove vlasnike.

 

Izvor: The Dodo 

Badi se pre nekoliko nedelja išunjao iz svog dvorišta i odlutao, a njegovi vlasnici – bračni par iz Ohaja i njihovo četvoro dece bili su neutešni. Svuda su ga tražili, a onda je na svom profilu Lora Valas objavila potresan video svoje uplakane devojčice koja moli da joj mezimca vrate kući.

Na nesreću, Badi nije imao ogrlicu niti je bio čipovan, tako da je potraga bila veoma otežana. Srećom, ubrzo im se javila žena koja je Badija pronašla iste noći kada je pobegao i odvela ga u svoj dom, da ga čuva dok ne nađe njegove vlasnike.

Pretpostavljate, kada je psa vratila svojoj porodici, njihova sreća bila je nemerljiva. A naročito se obradovala Medison koja se od Badija nije odvajala – neprekidno ga je grlila i ljubila, a njena mama objavila je ove prelepe fotografije sa svetom.

Ovo je još jedna od priča koja bi trebalo da bude i veoma poučna – ukoliko niste čipovali svog mezimca, učinite to što pre. Ne samo da je to zakonska obaveza, već je čip najlakši i najbolji način da pronađete svog mezimca ukoliko odluta od kuće.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *