Macka novi broj

Novi broj magazina Mačka je na svim kioscima!

Na svim kioscima širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine možete pronaći drugi broj vašeg omiljenog magazina Mačka!  Svakom čitaocu poklon – nova Whiskas ukusna i zdrava supa!

 

U novom broju potrudili smo se da vam uz pomoć vrsnih veterinara, naših saradnika, odgovorimo na sva pitanja kada je reč o sezonskim alergijama, zatim koliko su važni redovni i sistematski pregledi kod veterinara, a otkrivamo vam sve i o depresiji kod mačaka – zbog čega nastaje i kako je izlečiti.

Jedna od najpopularnijih novinarki i voditeljki u Srbiji Gorica Nešović otvorila nam je vrata svog doma i upoznala nas sa njenom mezimicom, persijskom macom Cici. Ovaj intervju ne želite da propustite, jer nam je Gorica ispričala sve o svom ljubimcu, kao i o svim prethodnim – kucama i macama koje je negovala u svom domu jer je veliki ljubitelj životinja, baš kao i njen sin.

Tema broja ovog puta su mačja super čula i potrudili smo se da damo odgovor na pitanje koje i dalje intrigira jednako i vlasnike i ljubitelje mačaka, kao i naučnike, a glasi – kako mačke vide svet oko sebe?

Na poslednjoj strani magazina možete pronaći i uputstvo za pretplatu, ukoliko želite da vam magazin Mačka stiže na kućnu adresu

Sa naslovne strane graciozno nas pozdravlja mačka rase Khao Manee, retka i neobična maca s Tajlanda koja je karakteristična po tome što ima oči različite boje – jedno zlatno, a drugo plavo ili zeleno. Za vas smo pripremili i zanimljiv kviz koji će vam dati odgovor na pitanje – da li imate mačji karakter?

U novom broju pročitajte još: Zašto je važno i nužno da čipujete svog mezimca, koje su to najnežnije rase u mačjem svetu, koju “ljudsku” hranu bez bojazni možete dati svom mezimcu, i koji su to poznati mačji “baksuzi” rešili da se udruže u novom stripu.

Sve to i još pregršt zanimljivih tema i informacija i mačkama potražite u novom, drugom broju magazina Mačka!

Novi broj na kisocima će biti 19. juna, a do tada nas čitajte u štampanom izdanju ili na internet portalu www.petmagazine.rs.

Naslovna 2. broj_001

 

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *