Fila

Udomite Filu, najlepšu mešanku u Banja Luci

Naša verna čitateljka Isidora Dokić obratila nam se s molbom da joj pomognemo u udomljavanju ove prelepe ženke po imenu Fila, stare devet meseci. Podelite njenu priču i pomozite nam da joj nađemo dom.

 

  • Fila je ženka stara devet mjeseci. Kao štene od dva mjeseca našla sam je na ulici kako se igra pored točkova nekog automobila. Nisam mogla tek tako da prođem pored nje, bila je tako malena, slatka i bespomoćna. Čim sam joj prišla skočila mi je u krilo i počela se maziti. Iako me je kod kuće čekalo još pet njuškica, nisam je mogla ostaviti na ulici na temperaturi od 40 stepeni. Bila je puna buva i krpelja, uplašena i gladna. Okupala sam je i odvela veterinaru i tako naša priča počinje – kaže za portal Petmagazine.rs Isidora Dokić.

Kako nam je ispričala ova Banjalučanka, Fila je rasla i rasla, i izrasla u predivnu ženku tešku 15 kilograma. Ubrzo je, kako kaže, zaboravila sve grozote koje je preživela na ulici.

  • Postala je maza koja grli svakoga ko joj priđe. Ubrzo se u gradu trebala održati izložba pasa svih rasa na kojoj su posebno mjesto imali i mješanci. Odlučila sam da s Filom posjetim izložbu. Filine nestrpljive šapice i umiljat pogled privukle su pažnju posjetilaca koji bi je slikali i mazili, a ona bi svakome skočila u zagrljaj. Fila je ispratila i podržala sve rasne drugare, a na kraju je i sama nagrađena. U iščekivanju svoga doma Fila je dočekala titulu najljepšeg mješanaca. Veliko hvala Kinološkom savezu Banja Luka što nisu zaboravili naše mješance – s ponosom ističe Isidora.

Fila i dalje čeka svoj dom i porodicu koja će je voleti paziti i maziti. Zašto to ne biste bili vi? Podelite njenu priču i pomozite nam da Fili pronađemo dom, jer svaki pas zaslužuje da raste okružen ljubavlju, pažnjom i igrom.

Odgovore na sva pitanja, i sve informacije u vezi sa Filom možete dobiti pisanjem u inbox na fejsbuk profilu Isidora Dokić.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *