pas i bracni par

Da li će pas pomiriti rastavljeni bračni par?

Rebeka i Frenki Fernandes rastavljeni su već dve godine, a nisu ni sanjali da će dospeti u žižu javnosti zahvaljujući njihovom mezimcu, psu kojeg su pre nekoliko godina udomili iz prihvatilišta za napuštene životinje.

 

Izvor: Index.hr/ljubimci

Frenki i Rebeka zaljubili su se još u srednjoj školi, a svoju ljubav krunisali su 2012. godine. Nažalost, pre dve godine odlučili su da se raziđu, ali se još uvek nisu razveli jer se, kako kažu, i dalje mnogo vole. Jednostavno, neke probleme nisu uspeli da prevaziđu.

Međutim, od trenutka kada je Frenki napustio porodični dom, na dan rođendana svog psa slao mu je čestitku. Njemu je pisao da još uvek voli Rebeku i da ga moli da je čuva. Takođe, uvek bi naglasio koliko mu nedostaju i da se nada da su dobro.

Kada je fotografiju poslednjeg pisma Rebeka objavila na tviteru, ubrzo je dobila stotine hiljada poziva da se pomiri sa svojim suprugom, jer je više nego očigledno da se i dalje mnogo vole. Njihovu dirljivu ljubavnu priču neprekidno objavljuju portali širom sveta, a poruke da bi trebalo da se pomire ne prestaju da stižu.

Nadamo se da će ih ova situacija ponovo zbližiti. A vi?


TAG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *