pooch selfie

Nove tehnologije: Sada možete napraviti savršeni selfi

Otkako su pametni telefoni zavladali planetom, milioni ljudi svakodnevno pokušavaju da naprave savršeni selfi. Naravno, ne samo jedan, već se trude da svaki bude savršen. A tek vlasnici pasa – oni su posebna kategorija 🙂

 

Gotovo smo sigurni da ne postoji nijedan vlasnik koji se iz petnih žila nije potrudio da napravi savršenu fotografiju sa svojim psom. To nije nimalo lak zadatak s obzirom da naši četvoronožni prijatelji kao namerno svaki put pre klika okrenu glavu ili im nešto odvuče pažnju pa uvek imamo mutnu fotografiju kao konačni ishod.

Sada je konačno moguće napraviti savršen selfi i to pomoću gedžeta pod nazivom “pooch selfie”, ili na srpskom – pseći selfi. U čemu je caka? Zapravo je vrlo jednostavno – ovaj novi izum zapravo je teniska loptica koja se zakači na vrh vašeg telefona i drži pažnju vašeg psa dok ne uslikate željeni kadar. Loptica pride ispušta i zvuk kada se pritisne – čista pseća radost!

pseci selfi

Znamo koliko psi vole loptice, tako da je ova ideja zapravo poprilično genijalna, a opet tako jednostavna i – logična. Kako se samo toga niko ranije nije setio? Sjajna stvar je što je držač “pooch selfi-ja” univerzalnih dimenzija, pa kada dođe vreme da se originalna loptica baci, u držač staje bilo koja teniska loptica standardnih dimenzija.

Cena gedžeta “pooch selfie” je 13 dolara (nešto manje od 1.500 dinara). Pogledajte kako funkcioniše:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *