bison

Neverovatno: Nestali pas pronađen nakon 11 godina

Vlasnici kovrdžavog bišona Topaza iz Gravlena u Francuskoj nisu mogli da veruju kad su primili telefonski poziv prilikom kojeg im je saopšteno da je njihov ljubimac, koji je nestao pre 11 godina, pronađen i to čak 500 kilometara daleko od kuće

 

Izvor: Blic.rs, Daily mail

Natali Furnije koja je godinama tražila svog izgubljenog psića, dobila je poziv od nepoznate žene koja joj je saopštila da je pronašla Topaza i da se pas nalazi u veoma lošem stanju.

Nakon nekoliko dana Natali je sa suprugom otputovala u Lorenu, region udaljen 500 kilometara od Gravlena, da bi preuzela Topaza. Da se zaista radi o njenom ljubimcu potvrdili su podaci koji se nalaze na čipu psa koji je pronađen.

Topaz sada ima 15 godina, a svoje stare vlasnike nije prepoznao. Po stanju u kojem se nalazio vrlo je jasno da neko duže vreme niko nije brinuo o njemu.

Nikom nije jasno kako je Topaz završio toliko daleko od kuće, a porodica je presrećna što im se mezimac vratio i to u trenutku kada su bili sigurni da je takav scenario nemoguć, piše Dejli mejl.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *