silvester stalone2

Silvester Stalone i dalje pati za svojim psom (FOTO)

Poznati glumac svako malo na instagramu objavljuje fotografije sa svojim najboljim četvoronožnim prijateljem – bulmastifom Batkusom koji je uginuo davne 1981. godine. Iako ga već dugo nema, poznati glumac kaže da ga nikada neće prežaliti.

 

 

Uz jednu od fotografija sa svojim mezimcem, Stalone je napisao i dirljivu ispovest o njihovom zajedničkom životu:

“Kada sam imao 26 godina, bio sam bez novca, potpuno izgubljen. Tada sam imao samo jedne pantalone u koje sam jedva mogao da uđem, rupe na cipelama, a san o uspehu bio je negde daleko…moj pas je tada bio jedino biće koje je bilo tu za mene. On se smejao mojim forama, trpeo moje promene raspoloženja. Voleo me takvog kakav sam bio.”

silvester stalone

Uz drugu fotografiju napisao je – “Obojica smo bili jako mršavi i gladni, a živeli smo u prljavom stanu prepunom bubašvaba. Uz sve to, dogodila se užasna situacija zbog koje sam morao da prodam svog najboljeg prijatelja za 40 dolara. Nisam imao šta da jedem i bio sam primoran da to učinim. Ali, onda se dogodila filmska priča – dobio sam ulogu u filmu Roki i čim sam dobio prvi honorar, otišao sam da otkupim svog psa. Njegov novi vlasnik znao je koliko sam očajan i prodao mi ga je za 15.000 dolara. Ali, bio je vredan svakog centa“ – otkrio je Stalone.

Njih dvojica se više nikada nisu razdvojili, sve do Batkusovog uginuća pre 35 godina. Možda niste znali, ali ovaj prelepi pas se pojavio u prva dva dela filma Roki.

silvester stalone3
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *