Dzoi

Srećna porodica: Veverica, kuca i maca

Malena veverica ostala je bez majke kad je imala svega nekoliko dana, ali je srećom spazila i spasila jedna američka porodica. Hranili su je i brinuli o njoj dok nije porasla i ojačala, a najbolji drugari postali su joj porodični mezimci kuca i maca.

 

Video: The Dodo

Porodica je odlučila da Džoija (kako su ga nazvali) vrati u divljinu jer zaslužuje da živi slobodno, međutim, nakon nekoliko dana pronašli su ga teško povređenog i odveli veterinaru. Najverovatnije ga je napala druga, veća veverica i nanela mu teške povrede zbog kojih su u ambulanti morali da mu amputiraju jednu nožicu.

Njegovi hranitelji rešili su da ga udome i za stalno prime u svoj dom. Trebalo je vremena da se živahni Džoi navikne da živi bez jedne noge, ali ubrzo je ponovo bio razigrana veverica 🙂 Počeo je da skakuće po kući, neprekidno krade maramice i pravi gnezda na plakarima, začikava svoje cimere – psa i mačku, i uživa u životu.

Oni su prava srećna porodica, a psu i mački neizmerno zadovoljstvo pruža njihov nestašni mlađi brat s kojim se igraju po ceo dan 🙂

Pogedajte kako izgleda njihov život:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *