vrtic

U Zagrebu otvoren prvi vrtić za pse

Trenutno, prvi vrtić za ljubimce ima tri polaznice, kuce Iru, Unu i Megi. U vrtiću svoje ljubimce vlasnici mogu ostaviti pre, a pokupiti nakon posla.

 

Izvor: Index.hr/ljubimci

  • Nakon što sam dobila otkaz nisam puno očajavala. Prijateljica mi je predložila ovu ideju i eto nas tu – izjavila je za RTL Sanja Jorgović, vlasnica vrtića. U ovom vrtiću princip je isti kao u dečjem – psa možete ostavite pre, a pokupiti nakon posla. Cena je 80 kuna po danu (oko 1.300 dinara).

Ako idu na put i svog mezimca ne mogu povesti sa sobom, vlasnici psa mogu da ostave u jednom zagrebačkom hotelu za pse. Ljubimac će biti potpuno zbrinut, imaće hranu, igračke, prostor za trčanje i društvo. Cena punog pansiona kreće se od 110 do 150 kuna po noći (od 1.800 do 2.500 dinara).

  • Ujutro kreće hranjenje, šetnja, sve vreme imaju dovoljno prostora za druženje i igranje pošto su prostorije dovoljno velike za njih. Nakon toga je šetnja u popodnevnim satima dva do tri puta – izjavio je vlasnik hotela za pse Davorin Kacian.

Takođe, u Zagrebu je dostupna i usluga šetnje pasa. Saša Španović je samo jedna od onih koji su svoju ljubav prema psima pretvorili u posao, a ona je od toga izgradila biznis. Ima preduzeće koje zapošljava tridesetak ljudi koji se brinu za više od 500 klijenata.

  • To nisu samo psi, to su i mace koje obilazimo, egzotične životinje, ima svega – rekla je Saša Španović.

Cena ove usluge je 30 kuna (500 dinara) za kratku šetnju ili 40 kuna (oko 670 dinara) po satu.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *