Smouki

Osmeh od uva do uva: Pas i njegova igračka idu u novi dom

Pogledajte samo taj široki osmeh! Ovako je Smouki reagovao kad je saznao da će on i njegovi najbolji plišani prijatelj slon uskoro iz prihvatilišta otići u novi dom.

 

 

Foto credit: I Have A Dream Rescue Organization, Doreen Buchler

Na Dan zaljubljenih,Smoukija je njegova porodica ostavila u jednom prihvatilištu u Kolambusu (Ohajo), jer su zbog neplaćanja kredita ostali bez svoje kuće. U prihvatilište su doneli i njegovu omiljenu igračku – velikog plišanog slona, da mu bude uteha i da se bar malo bolje oseća kad je zagrli.

Dani su prolazili i ovaj prelepi pas samo je ležao sa svojim plišanim drugarom, s tužnim pogledom u očima i nije imao volje za životom. Zavijao je i zbog toga bio odbojan svim ljudima koji su došli u azil da izaberu svog novog ljubimca.

Zato su se zaposleni potrudili da mu najpre pronađu privremeni dom kod hranitelja kako više ne bi bio depresivan, i da mu potom pronađu stalni dom. Ubrzo, to se i dogodilo kad je u azil ušetala jedna ljubiteljka životinja koja je zapravo došla po drugog psa, ali kad je ugledala Smoukija kako grli svog slona, znala je da je to njen novi mezimac.

Ponekad se baš u onim psima od kojih to najmanje očekujemo krije predivna duša. Smoukijeva udomiteljka najpre će pokušati da pronađe njegove vlasnike u nadi da su pronašli novi dom i da mogu da ga uzmu natrag, ispričala je medijima.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *