Lubi

Zlatni retriver nesebično deli zagrljaje (FOTO)

Svakog dana kada Cezar Fernandes Čavez šeta svoju zlatnu retriverku Lobutinu Menhetnom, te šetnje nikada nisu uobičajene. Čim izađe na ulicu i sretne prolaznike, ova kuja prilazi ljudima koji joj se dopadnu i deli im zagrljaje.

 

Veselo maše repom i svoje šape obavija oko nogu prolaznika, a kada neko od njih čučne da je pomazi, ona ga zagrli oko vrata, piše portal the dodo. Zbog toga njihove šetnje nikada ne traju dugo, ali ovom psu to ne smeta, on uživa da grli ljude i da im pruža im ljubav, rekao je Cezar američkim medijima.

Pre nego je prešla na zagrljaje, mesecima je uživala da se rukuje s ljudima. Da im pruža šapu i da uživa dok je prolaznici „drže za ruku“.

  • Sve je počelo na Dan zaljubljenih 2014. godine, nekoliko dana ranije raskinuo sam s dugogodišnjom devojkom. Tada me je Lubi prvi put uhvatila šapama za ruku i nije htela da me pusti. Ne znam da li je to bio njen način da me uteši jer sam bio tužan, ali uspela je. Bar sam tog dana imao koga da držim za ruku – iskren je ovaj mladić.

Lobutina

Pretpostavljate, nije trebalo da prođe mnogo vreme pre nego je Lubi postala zvezda društvenih mreža i ljubimica miliona ljudi širom sveta. I naravno, omiljeni pas na Menhetnu. U betonskoj džungli, kako često nazivaju Njujork, ovaj pas svakog dana podseća ljude šta je ljubav i tera ih da zastanu i da osete nežnost.

Ukoliko želite da uživate u njenim prelepim fotografijama, Lobutinu možete pratiti i na instagramu.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *