Tin Tin

Nakon dva meseca ljubavi: Pogledajte kako danas izgleda

Da ova priča nema tužan kraj pobrinuli su se ljubitelji životinja s Balija koji su spasili ovog pitbula s ivice smrti, pomogli mu da se oporavi i sada mu traže novi dom.

 

 

Izvor: Index.hr/ljubimci, The Dodo

Foto: FB/Bali Dog Adoption Rehabilitation Centre

Kad se pitbul TinTin razboleo, njegov vlasnik odveo ga je veterinaru i nikad se više nije vratio! Nažalost, umesto da mu pomogne, veterinar ga je smestio u boks i bukvalno izgladnjivao.

Da ova priča nema tužan kraj pobrinuo se neimenovani ljubitelj životinja koji se putem fejsbuka javio Eboniju Ovensu, direktoru Centra za udomljavanje i rehabilitaciju pasa na Baliju, poslavši mu fotografiju psa u očajnom stanju.

Ovens, kako je medijima rekao, pretpostavlja da vlasnik veterinaru nije ostavio novac, zbog čega on nije želeo da brine o psu. Čim je video u kakvom se stanju pas nalazi, Ovens je znao da zajedno s drugim članovima BARC-a mora brzo da reaguje.

Nakon što su ga pokupili od veterinara koji ga je izgladnjivao odveli su ga drugom veterinaru koji ga je odmah priključio na infuziju. Mislio je da je uzrok njegovog očajnog stanja bolest bubrega ili nešto slično, odmah je uradio i detaljne analize krvi koje su pokazale da osim parazita kojeg je u krv ispustio krpelj, Tin Tin nije bolestan, već je mršav zbog dugotrajnog izgladnjivanja.

Kako navodi The Dodo.com nakon dva meseca, okružen ljubavlju ljudi koji vole životinje, Tin Tin se potpuno oporavio, udvostručio je telesnu težinu i konačno uživa u psećem životu, čekajući udomljavanje. Uprkos svemu što je prošao još uvek veruje ljudima!

Tin Tin2
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *