Sebastijan i cvece

Žena se obradovala, a suprug je buket poslao psu

Urnebesno smešna situacija dogodila se pre nekoliko dana jednoj Amerikanki. U stan joj je dostavljen ogroman buket cveća koji je njen muž poslao telefonom s Bliskog Istoka gde radi već neko vreme, ali njena radost bila je neopravdana. Cveće nije bilo za nju, već za njihovog engleskog buldoga Sebastijana.

 

 

I ko kaže da muškarci nisu pažljivi? Možda prema svojim ženama zaista i nisu, ali prema mezimcima – njihova ljubav i pažnja ne poznaju granice.

Kako je Debi Kardon ispričala američkim medijima, njen suprug već nekoliko meseci živi i radi na Bliskom Istoku, i razdvojenost im teško pada. Zato je kada je ugledala buket pred vratima pomislila da joj suprug i na ovaj način poručuje da mu nedostaje.

Međutim, tada je pročitala karticu. Na njoj je pisalo: “Sebastijane, brzo se oporavi. Uskoro ćeš ponovo biti onaj stari. Voli te tata”.

Iako priznaje da joj je u prvom trenutku bilo krivo, ipak se obradovala i oduševila pažnjom svog supruga. Njihov mezimac Sebastijan pre dve nedelje imao je tešku operaciju oba kolena i polako se oporavlja. Zato je ovaj vlasnik rešio da ga obraduje cvećem i uputi mu nekoliko reči ohrabrenja.

  • Imala sam grozan dan od jutra i onda sam samo počela glasno da se smejem, jer je ovaj gaf bio savršen kraj neuspešnog dana – rekla je uz osmeh Debi.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *