Indijka

Trudnica nije htela da se odrekne svojih pasa (FOTO)

Sandžana Mandapa je mlada Indijka, ljubiteljka pasa koja u svom domu ima pet kuca koje je udomila iz prihvatilišta i spasila sa ulice. Kada je zatrudnela, mnogi su joj savetovali da bi trebalo da se reši svog čopora, ali ona je tu mogućnost kategorički odbila.

 

Izvor: The Dodo

I ne samo to, već je svima koji ne razumeju kolika je ljubav između pasa i vlasnika, odgovorila na najlepši mogući način – serijom predivnih i dirljivih fotografija sa svojim mezimcima.

Njene kuce predosećale su da će uskoro na svet doći njihov mali ljudski brat, pa su Sandžanu stalno čuvali, uvek su im oči bile uprte u nju, a čim bi legla da malo odmori jer je imala rizičnu trudnoću, psi bi naslonili glavu na njeno krilo i ljubili joj stomak.

Indijka 2

Ona je inače zaposlena u jednom prihvatilištu za napuštene životinje u gradu Bangaloru i svoj život posvetila je psima kojima treba pomoć.

  • Mnoge žene nakon što zatrudne dovedu svoje pse u naše prihvatilište jer im nije dovoljno stalo do svojih ljubimaca ili su potpuno pogrešno informisane da pas u kući može naškoditi bebi. Ništa nije pogrešnije od toga. Niti jedne sekunde nisam pomislila da se rastanem od mojih pet pasa, oni su članovi moje porodice. Čak mi je i lekar rekao da moj sin ne bi trebalo da raste okružen psima. Ja sam samo klimala glavom i smeškala se, a ove fotografije moj su najbolji odgovor svima – rekla je ova mlada dama medijima.

Nedugo nakon što su ove fotografije snimljene, ona je svet donela sina koga njeni psi neprekidno čuvaju i reaguju na svaki njegov pokret ili plač. Pažljivi su i od trenutka kada je mališa stigao u njihov dom beskrajno ga vole, istakla je Sandžana.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *