turska

Turska: Lutalici poklonio svoju jaknu (VIDEO)

Stanovnici Turske ove zime zadali su nam domaći zadatak kada je reč o brizi o životinjama. Ovu zemlju je okovala ledena zima, sa jakim vetrom i obilnim snežnim padavinama, pa su mnoge ulične životinje ugrožene.

 

Zato su tu ljudi koji su se pobrinuli da ih zbrinu i ugreju. Poslednji humani gest koji poslednjih dana kruži internetom i oduševljava planetu je snimak mladića koji je uličnom psu dao svoju jaknu.

Na snimku možemo videti kako mladić dolazi do kučeta koje se sakrilo ispod nadstrešnice jedne poslovne zgrade kako bi se sklonio sa snega. Mladić mu je prišao, mazio ga nekoliko trenutaka, a onda skinuo jaknu i ogrnuo psa jer je video da se trese od zime.

Pročitajte još: Turska – Pustili pse da se ugreju u tržnom centru

Ovaj predivan trenutak zabeležila je sigurnosna kamera zgrade preko puta i snimak je brzinom munje obišao planetu. Mediji su uskoro došli do mladića kome se dive milioni.

  • To je najmanje što sam mogao da učinim da pomognem jednom živom biću – rekao je skromno i kratko Bulent Kalpačioglu.

Gradonačelnik grada Giresuna u kom se odigrao ovaj dirljiv događaj uručio je Bulentu zahvalnicu jer bi svojim delom trebalo da posluži kao primer svima.  Pogledajte kako je to izgledalo:

Pročitajte još: Vrata prodavnice otvorio za ulične mačke  
1 koemntar za “Turska: Lutalici poklonio svoju jaknu (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *