Buca retriver

Ko nađe Bucu nagrada 1.000 evra!

Posle dva meseca neuspelog traganja za ljubimcem, retriverom Bucom, koji je nestao iz dvorišta porodične kuće na Zvezdari, vlasnica Ljiljana Blagojević odlučila se na nesvakidašnji potez. Ona je ponudila poštenom nalazaču čak 1.000 evra.

 

Izvor: Mondo.rs

Ova objava se brzo proširila društvenim mrežama, njen telefon se usijao od poziva…ali od Buce još ni traga.

  • Buca je u našoj porodici gotovo skoro šest godina. Sa nama je od svog trećeg meseca. Mnogo nam nedostaje. On je izložbeni pas šampionskog porekla – rekla je setno vlasnica Ljiljana Blagojević za Mondo. Buca je nestao 6. decembra kada je sa Ljiljaninim sinom Sinišom izašao iz dvorišta.

Vlasnica veruje da je njen pas ukraden, da je negde zatvoren, a možda je već i van Beograda.

  • Smatram da je zatvoren. Obilazili smo i azile, zvali svaki dan ali ništa. Iskreno se nadam da nije mrtav jer ga nismo našli, a ni Veterina Beograd nas nije o tome obavestila. Pas se, inače, vodi kao odbegao, to se vidi kada se unese njegov broj čipa u kompjuter – rekla je Ljiljana.

Ona kaže da se u potragu uključilo dosta ljudi, pogotovo zato što je objava o nestanku šerovana na društvenim mrežama. Bilo je već dosta poziva, ali i lažnih dojava ljudi koji su navodno pronašli Bucu, ali ti retriveri nisu imali karakterističan beleg – belu zvezdu na čelu.

  • Buca je bebast i blentav…to je još jedna njegova karakteristika. Takođe, čipovan je pa lako može da se uradi provera – objasnila nam je vlasnica psa.

Ljiljana nudi nagradu od 500 evra onome ko javi gde se pas tačno nalazi, a 1.000 onome ko ga pronađe.

JAVITE SE

Svako ko ima neku informaciju o retriveru Buci može kontaktirati Ljiljanu na broj telefona 065/418-58-68 ili njenog sina Sinišu na broj 065/30-86-899.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *