Laura i Čarli

Ovaj pas ima najboljeg veterinara na svetu (VIDEO)

Od trenutka kada je Laura rođena, i kad je prvi put ušla u porodični dom, njen verni pratilac i najbolji prijatelj bio je njen pas, bigl Čarli. Sada, kada je porasla, Laura je preuzela o brigu o svom ljubimcu i drugaru.

 

Njen mezimac je u šetnji povredio šapu tako što se posekao na jednu oštru, ledom okovanu travku. Njegova Laura je obukla beli mantil, i uz tatine instrukcije Čarliju zavila povređenu šapu i poljubila je da brzo prođe.

Na sreću, reč je o maloj posekotini i Čarli se do sada sigurno već oporavio, ali dirljiva je briga koju mališani pružaju svojim ljubimcima.

Laura i Čarli2

Kako je Laurin otac ispričao medijima, on i njegova supruga psa su naučili da pomaže prilikom presvlačenja Laure kad je bila beba, tako što im je dodavao pelene, maramice i kremu, kasnije, šapom je ljuljao u njenoj omiljenoj ljuljašci za bebe, a čak je znao i da je ušuška pred spavanje.

  • Jedino što nikada nismo morali da ga naučimo je da je voli, to zna od trenutka od kada je ugledao – kaže Laurin otac. – I ona oseća isto, brine o svom Čarliju i nema potrebe da joj mi to naglasimo. Njihova međusobna ljubav je ogromna.

Pogledajte kako je mala Laura previla Čarlija 🙂
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *