dog

Novosađani sutra prave kućice za napuštene životinje

U centru Novog Sada, tačnije u lokalu Culture Exchange u ulici Jovana Subotića 21 u nedelju će se udruženim snagama humanih građana praviti kućice za napuštene životinje. Ukoliko živite u Novom Sadu pridružite se, i uz zabavu, druženje i topao čaj uradite nešto dobro za novosadske napuštene pse i mace, piše portal Životinje.rs.

 

Izvor: Životinje.rs

Akciju pravljenja kućica je organizovala Aleksandra Kovačević preko društvenih mreža, a do sada se njenom pozivu odazvalo dosta Novosađana.

Ona je poručila sugrađanima da u nedelju dođu u lokal Culture Exchange i ponesu materijal – kutije srednje veličine, stiropor, građevinsku foliju i široku stiropor. Od alata svako bi trebalo da ponese makaze, skalpel i heftalicu.

Aleksandra poručuje da oni koji u nedelju nemaju vremena da prave kućice mogu do večeras da u lokalu Culture Exchange ostave po 300 dinara, pa će oni napraviti kućicu od materijala za koji ste im ostavili novac.

Takođe, svi zainteresovani građani mogu da dođu i ostave hranu za pse i mačke koja će biti postavljena kao dobrodošlica životinjama u svakoj od kućica. Ovi sjajnu ljudi imaju dobru volju, ali im je vaša pomoć svakako dobrodošla! Priključite se!

Više informacija o akciji pronađite OVDE.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *