cester

Niko ne veruje da je ovo pravi pas (FOTO)

Kada ispred sebe ugledaju preslatko pufnasto kučence koje se pri tom ne pomera jer spava, mnogi pomisle da je u pitanju zapravo plišana igračka. Ovakvu zabludu ima većina posetilaca jedne knjižare u Njujorku.

 

Izvor: The Dodo

Kada na pultu knjižare ugledaju pufnastog nemačkog špica po imenu Čester, starog osam godina, svi pomisle da je igračka. On sa svojim vlasnikom već tri godine dolazi na posao svakog dana i najviše voli da se sklupča na pultu i zadrema.

Baš zbog toga, kupci najčešće pomisle da je igračka i Česterovog gazdu, Markusa Kolerana, kao i ostale zaposlene u knjižari svako malo pitaju da li je igračka ili pravi pas. Kako im je dosadilo da nekoliko puta tokom dana odgovaraju na ista pitanja, Markus i kolege rešili su da jednom zasvagda razreše ovu dilemu.

Na pult pored Čestera stavili su nekoliko obaveštenja za sve ljubopitljive mušterije, a nama najzanimljivije je:

„Zdravo čoveče,

moje ime je Čester. Ja sam nemački špic, mada svi misle da sam pomeranac. Oni uvek brbljaju i kevću, ja nikada. Spavanje je moj omiljeni hobi. U redu je da me pomazite. To vam poručuje moj vlasnik. Ljudi često pretpostave da sam „lažnjak“, igračka. Ali, zapravo sam stvaran baš kao i vi. Možete da me slikate i da fotografije postavljate na društvenim mrežama. Pronađite me na @dramabookshop, #chesterspics, # dramabookshop, #buyabook“.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *