fotorcreated

Poklonio rampu bolesnom psu da bi mogli da se druže (VIDEO)

Džef Krejmer je poštar iz Kolorada koji je svojim nedavnim gestom uduševio planetu. Tokom godina dostavljanja pošte, razvio je divno prijateljstvo sa jednim psom iz susedstva, koji danas ima 14 godina i teško se kreće.

 

Pas Taši se zbog godina i bolesti poslednjih meseci teško kreće i potrebno mu je dosta vremena i napora da siđe niz stepenice kuće i dođe do ograde da pozdravi svog velikog prijatelja, poštara Džefa. Zato je on odlučio da pomogne i njemu i njegovim vlasnicima.

Poklonio im je rampu od drveta koju je koristio njegov pas, sve dok nedavno nije uginuo. Sada je Tašiju mnogo lakše da se kreće, i da izbegava naporne stepenice. Pretpostavljate, njegovi vlasnici nisu mogli da sakriju oduševljenje ovim predivnim gestom.

  • Zaista divan znak pažnje, i za nas i za našeg Tašija. Mnogo puta moramo da ga snesemo niz stepenice u dvorište, jer je veoma slab. Mnogo se vole, Džef mu svakog puta na rastanku kaže da ga voli i zagrli ga – rekli su vlasnici novinarima.

S druge strane, veseo je i Džef jer je mogao da pomogne.

  • On je jedan razdragan pas i nadam se da će živeti još nekoliko godina, to bih najviše voleo – rekao je Krejmer medijima. – Mnogi misle da se poštari i psi ne vole, ali nisu u pravu. Taši i ja smo veliki prijatelji, i za njega mi ništa nije teško. Rampu sam imao kod kuće, a kako je moj pas nedavno uginuo, zašto je ne bih dao Tašiju kada mu je potrebna. To je velika pomoć i za njegova, ali u za leđa njegovih vlasnika.

Pogledajte kako izgleda ova dirljiva priča:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *