Dirljiv susret dva psa nakon meseci razdvojenosti (FOTO)

Kakav je to zagrljaj! Kao čovečiji 🙂 Psi Kendži i Sofija odrasli su zajedno na farmi mesa u Južnoj Koreji i voleli su se od prvog dana. Zajedno su dobili i štence, i srećom, spaseni su sigurne smrti.

 

U ovoj državi se svake godine ubije čak dva miliona pasa, jer gotovo petina stanovnika i dalje jede pseće meso. Na sreću, poslednjih meseci se ubrzano zatvara još svega nekoliko preostalih psećih klanica, i sve kuce se oslobađaju i nalaze im se domovi.

Uslovi u kojima su provodili živote bili su jezivi. U malenim kavezima, bez dovoljno hrane i vode, iščekujući svakog dana smrtnu presudu. Međutim, tome je konačno došao kraj. Dok su na jednoj od farmi boravili i Kendži i Sofija, jedno drugom bili su uteha i preživeli su zahvaljujući svojoj ljubavi. Kada su spašeni, prevezeni su u SAD gde su veoma brzo dobili nove domove i brižne vlasnike.

Pročitajte još: Novi život haskija spasenih sa pseće farme mesa (VIDEO) 

Međutim, kako su ih udomile različite porodice mesecima su živeli razdvojeni. A onda su jednog dana vlasnici rešili da im prirede iznenađenje i da ih ponovo spoje. Kendžijevi vlasnici nisu bili sigurni da li će se setiti svoje drage, a pomalo su se i pribojavali da li će susret proteći u miru, jer ovaj dasa ne voli druge pse i sa njima se ne slaže dobro, iako je divan i mazan pas kod kuće. Kako su njegovi vlasnici rekli za sajt Dodo.com najsrećniji je kada legne na leđa, a oni ga satima češkaju po stomaku.

Čim su se susreli sa Sofijinim vlasnicima bilo je jasno da razloga za brigu nema. Ovo je možda jedan od najdirljivijih susreta u psećem svetu, jer kako su se ugledali, dva psa su jedno drugom bukvalno pohitali u zagrljaj. Neprekidno su se grlili, ljubili, trčali i igrali. Njihova ljubav nije prestala 🙂

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *