braca

Bratska ljubav: Ozledili šape pokušavajući da razdvoje rešetke

Dva brata pitbula, koji su u prihvatilištu bili razdvojeni u posebne bokseve, od tuge su se gotovo razboleli. Ne samo da su bili depresivni i odbijali hranu, već su i ozbiljno povredili šape neprekidno pokušavajući da „probiju“ rešetke koje su ih delile kako bi došli jedan do drugog.

 

 

Ova potresna priča stiže nam iz Amerike i nimalo se ne razlikuje od stotine hiljada drugih. Ova dva psa, Homer i Bentli, zaštitnici životinja spasili su iz jedne ilegalne odgajivačnice u Los Anđelesu i smestili ih u prihvatilište, ali u odvojene bokseve iz straha da su agresivni i da će se potući.

Psi jesu bili uznemireni jer su uslovi u kojima ih je držao ilegalni odgajivač bili užasni. Međutim, nekoliko dana nakon dolaska u azil, psi su počeli da vidno pate, bili su apatični, tužni i odbijali su hranu. Bili su razdvojeni čak 118 dana jer zaštitari nisu znali koji je razlog njihove tuge.

Međutim, kada su jednog dana ušetali u prihvatilište i videli da kucama krvare šape, shvatili su da ova dva psa samo žele da su zajedno i da su nedeljama upornno pokušavali da savladaju rešetku koja ih je delila.

Jedna od zaposlenih u azilu odmah je objavila apel za udomljavanje ovih predivnih bića i na sreću, javio se jedan gospodin sa obližnjeg ranča.  Želeo je društvo, a šta je bolje od dva psa uz sebe!

Udomio je ova dva prelepa psa, a koliko su srećni i voljeni najbolje pokazuju fotografije iz naše galerije. Imaju čak i božićne džemperiće! 🙂 Njihova ljubav je pobedila i bila jača od svih nedaća. Ona ih je spasila 🙂
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *