pas-i-fotelja

Pas mesecima čekao vlasnike koji su ga napustili

Osim što prikazuje zašto je pas najbolji čovekov prijatelj, ova fotografija je dokaz da psi imaju jednu veliki manu – previše veruju ljudima, koji ih prečesto svojim postupcima iznevere.

 

 

Izvor: Index.hr/ljubimci

Iz Detroita nam stiže dirljiva fotografija, snimljena prethodne nedelje i na njoj vidimo tužnog psa sklupčanog na svojoj omiljenoj fotelji. Problem je u tome što se fotelja nalazi na ulici, gde su je pre nego su se odselili ostavili bivši vlasnici, napustivši pritom i svog dojučerašnjeg najboljeg prijatelja.Ostavivši ga da se smrzava, na ulici okovanoj snegom i ledom.

Srećom, pronašli su ga volonteri Detroit Animal Welfare Group neprofitne organizacije koja se specijalizovala za spašavanje životinja. Iz njihovih fejsbuk objava saznali smo da se pas zove Oli Lu, a vlasnici su ga napustili pre nekoliko meseci.

Uprkos tome, on ih je sve vreme čekao, ležeći u svojoj fotelji. Volonteri su ga pronašli izgladnelog i sa povređenom nogom.

Ovaj divni pas sada čeka novi dom i nadamo se da će ga uskoro pronaći i da će njegova vera u ljude ponovo biti opravdana.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *