Pomoć za napuštene: Dani humanosti u srcu Dorćola

U novootvorenoj, ekskluzivnoj radnji specijalizovanoj za pse Canifina, u toku je humanitarna akcija za životinje „Canifina Charity Week“. Akciju je podržao veliki broj ljubitelja pasa, a svi koji žele da svom ljubimcu nešto pazare u ovoj radnji, treba da znaju da kupovinom pomažu i napuštenim životinjama Udruženja građana Alfa.

 

 

Deset odsto ukupnih prihoda od prodaje do 28. decembra, biće upućeno ovom udruženju koje zbrinjava bolesne i napuštene životinje, kao pomoć za veterinarsku negu i hranu. Prvog dana akcije donirano je 20 odsto od svakog prodatog artikla u radnji – hrane, nege i asesoara za ljubimce.

  • Dolazim iz porodice koja gaji veliku strast i ljubav prema psima, koja je generacijama uzgajala hrtove u Južnoj Africi i koja mi je ulila neizmernu ljubav prema životinjama – kaže Milica Dabović, vlasnica radnje Canifina. – Nažalost, nemaju svi psi sreću da ih neko udomi i voli. Zato smo i pokrenuli ovu humanitarnu akciju kako bismo bar malo pomogli psima lutalicama da prežive ovu hladnu zimu. Naš tim učinio je još jedan mali korak – obezbedili smo kućicu za pse lutalice koja će biti postavljena na odabranoj lokaciji u Beogradu.

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *